In caz ca esti tatuator "Home Made" si doresti ca pozele tatuajelor facute de tine sa apara pe acest site contacteaza-ma la anonim4u_2me@yahoo.com

sâmbătă, 7 august 2010

Bio Art tattoo

Bio Art Tattoo a fost deschis la data de 27.02.2009, avand ca tattoo artist pe Popescu Razvan, cu o deosebita experienta in domeniul tatuajelor si body piercing (diploma de specializare in domeniul tatuajelor si al body piercing-ului obtinuta in Ungaria). Salonul are ca specific realizarea tatuajelor realistice.
Salonul este prevazut cu echipament de sterilizare pupinel (etuva aer uscat) in conformitate cu normele de igiena specificate de Ministerul Sanatatii, ace de unica folosinta pt tatuaje, tusuri (vegetale) cu marci de renume precum Kuro Sumi, Intenze si Star Brite, masini de tatuat Mikey Sharptz si Spaulding.

Program: Luni-Sambata, intre orele 12.00-20.00

Adresa: Str. P-ta M. Kogalniceanu nr.1, sc.C, ap.1, interfon 1C (vis-a-vis de ANAPAN)

Telefon: 0724.761.025, 0767.037.637

Costea Tattoo Galati

Costea tattoo este singurul salon din Galati care va ofera servicii complete de infrumusetare si intretinere corporala salonul nostru.

Salonul nostru este specializat in realizarea de tatuaje profesionale si montare de bijuteri pe corp.Intreaga activitate a salonului este perfect legala, dispunand de toate aprobarile necesare si avand personal instruit astfel in cat te poti asigura ca tatuarea este sigura si relativ nedureroasa, iar rezultatele sunt cele dorite

In acest salon lucreaza personal calificat cu atestat de tatuator si Montator de bijuteri pe corp (body piercing)ambele efectuandu-se cu seriozitate si respect fatza de client .

Orar:
Luni-Vineri: 10:00-21:00
Sambata: 10:00-15:00

Telefon:0746429593 // 0722578061

GreenHorn Tattoo Ploiesti

I’m a Romanian tattoo artist located in Ploiesti, just 40 miles North of Bucharest.

My owner operated studio is fully licensed and we are using the latest tools of the trade to create safe and great looking tattoos. My studio is affiliated with UTR (Romanian Tattoo Artists Union – http://www.tatuaje-piercing.ro)

For over 7 years I’ve been tattooing underground and since 2007 I opened my own commercial tattoos and body piercing studio.

If you’re interested in transforming your own body into a piece of art, contact me or drop by the studio for more information, prices or just a chat. We’re open for visitors 9am to 9pm, Monday to Friday, and 10am to 3pm on Saturday.

Cheers,

Vlad

Tel:0729369833

Black Ink Tattoo Bucuresti

Black Ink Studio - Salon autorizat de tatuaje


Salonul Black Ink Stuido este un salon autorizat de tatuaje si body piercing. In salon se lucreaza numai cu ace sterile de unica folosinta, tusuri vegetale de cea mai buna calitate si aparatura de tatuaj profesionala de ultima generatie.
Salonul este situat in zona centrul Capitalei, zona Universitate.

Salonul Black Ink Studio infiintat in anul 2008 de catre artistul Alex Caligari cu o experienta profesionala de peste 6 ani de zile in domeniul tatuajelor si peste 15 ani in domeniul desenului grafic si al picturii.

Acest salon a fost deschis pentru toti doritorii de arta corporala care care s-au plictisit de banalele modele gen tribale si litere chinezesti.

In cadrul salonului se realizeaza cele mai complexe modele, de la japoneze pana la fotorealism din poze, picturi si modele unice desenate de catre artist. Aici nu exista limite de imaginatie, orice idee a clientului se poate pune pe foaie si apoi pe piele, oferim consultanta cu privire la model, dimensiune, incadrare etc.. pentru a arata cat mai estetic in asa fel incat sa fie multumit clientul cat si artistul.

Nu ezitati sa ne vizitati galeria foto cu lucrarile executate de noi: galerie foto , iar pentru mai multe detalii si consultanta gratuita vizitati pagina de contact, ne puteti scrie prin e-mail, messenger si chiar sa ne vizitati salonul.

Igiena: Salonul este echipat cu cea mai buna aparatura profesionala de pe piata. Se lucreaza cu ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si pigmenti organici de cea mai buna calitate.

Restul echipamentului dupa folosire se sterilizeaza urmand niste pasi foarte stricti de sterilizare, cum ar fi: curatarea cu ultrasunete, sterilizarea la rece cu solutii destinate acestui scop, sterilizarea cu ultraviolete si sterilizarea la autoclava cu aer cald si presiune. Riscurile de infectare si boli transmisibile fiind 0.


Preturi:

Tatuaj negru: 3 ron cm patrat
Tatuaj color: 3,5 ron cm patrat
Tatuaj cover-up (acoperire tatuaj): 4,5 ron cm patrat
Piercing

Spranceana: 60 ron
Buric: 60 ron
Limba: 60 ron
Buza: 60 ron

Telefon:

0726.803.3690771.638.516 031.425.64.80
Email: info@alex-tattoos.com
Y-mess: black_ink_studio

Program:
LUNI - SAMBATA orele: 12.00 - 19.00
Adresa:

Blvd. IC. Bratianu, nr 27-29, bloc A, scara A, etaj 2, ap. 6, interfon 06, Bucuresti - zona Universitate, vis-a-vis de Spitalul Coltea, bloc cu Lee Cooper, scara de langa Internity

Fish Tattoo Hunedoara


Constantin Adrian alias , Fish

Sa nascut in 16.06.1974 in Huneadoara
In 1997 si-a construit primul aparat de tatuat
A experimentat pe propria piele si pe cunoscuti
In martie 2004 sa angajat la un salon de tatuaje si body piercing din orasul sau , iar dupa un an a demisionat pentru a plecat in Germania pentru a face schimb de experienta.
Dupa 3 luni sa intors cu gandul de asi deschide propriul salon.


ORAR DE FUNCTIONARE:
LUNI-VINERI: 12-20
SAMBATA: 12-14
DUMINICA: INCHIS

ADRESA:
HUNEDOARA, STR.GEORGE ENESCU NR.6, BL.131, SC.D, PARTER(IN SPATE LA DIAMARIS)
JUDETUL HUNEDOARA

TELEFON:
0720 508 874
0354 801 863